Ajassa

Luottamusmies, saat tarjota jäsenyyttä!

Perehdytyksessä pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu voivat tarjota omaa työtä esitellessään myös Teollisuusliiton jäsenyyttä.
Ajassa

Rakennamme yhteistä tulevaisuutta – liittokokousedustajat haastattelussa

Teollisuusliiton liittokokousedustajat eri aloilta ja eri puolilta Suomea kertovat, mitä odottavat liittokokoukselta ja mistä asioista kokouksessa pitää keskustella.
Ajassa

Hermes-sovelluksesta uusi työkalu edunvalvonnan pakkiin

Kausityöntekijöiden apuvälineeksi rakennetusta Hermes-mobiilisovelluksesta on tarkoitus kehittää edunvalvonnan työkalu kaikille Teollisuusliiton aloille.
Ajassa

Suomella on varaa tasa-arvoisempiin terveyspalveluihin

Terveydenhuollon ongelmat kasautuvat väestön ikääntymisen myötä. Raha on yksi ratkaisu, ja onneksi meillä on varaa lisätä menoja julkiseen terveydenhuoltoon.
19.4.2023
Ajassa

Kultaakin kalliimpaa

Kultaa pidetään hyvin arvokkaana alkuaineena sanattoman sosiaalisen sopimuksen takia. Kulta on siis arvokasta, koska niin monet ihmiset pitävät sitä arvokkaana.
14.4.2023
Ajassa

Liittojen kanneoikeus suojaisi kaikkein heikoimpia

Ammattiliittojen pitäisi voida nostaa oikeuskanne ilman työntekijän erillistä valtuutusta. Rehellisesti toimivat yritykset hyötyisivät ja verotulot kasvaisivat.
Ajassa

Katri Aaltonen: Leikkauspolitiikan seuraukset kasautuvat

Sipilän hallituksen tekemien leikkausten aikana työttömät ja työkyvyttömät joutuivat tinkimään entistä enemmän ruoasta, lääkkeistä tai lääkärikäynneistä, kertoo tuore tutkimus.
20.3.2023
Ajassa

Äänestä! – Liittokokousvaalit antavat voiman ja näyttävät suunnan

Teollisuusliiton liittokokousvaalit järjestetään 10.–31.3.2023. Liiton jäsenet kertovat, miksi äänestäminen kannattaa. Äänestää voi joko sähköisesti tai postitse.
Ajassa

Kuinka työelämän kivijalan käy?

Työntekijäpuolen pelkona on jo vuosia ollut, että työehtosopimusten yleissitovuuden tiimalasista loppuu hiekka. Tiimalasi on toistaiseksi aina ehditty kääntämään ympäri.
Ajassa

Anu Kantola: Verot osallisuutta vahvistamaan

Eriarvoisuus kasvaa. Professori Anu Kantolan mielestä takaisin hyvien asioiden kierteeseen noustaisiin luottamalla kaikkien osallisuuteen. Ja verotukseen.
16.2.2023

Viherseinillä myönteinen vaikutus immuniteettiin

16.2.2023

Kannattaako eduskuntavaaleissa äänestää? Uskotko lupauksia? – Sinä päätät

8.2.2023

Eduskuntavaalit lähestyvät – näin puolueet vastasivat Teollisuusliiton jäsenille tärkeisiin kysymyksiin

8.2.2023

Käsi pois mun taskusta!

7.2.2023

Saako eläkettä vielä 2080-luvulla?

30.1.2023