Blogi

Arja Salo: ”Mitä se liittokokous meille kuuluu?”

"Kaikkein tärkeintä on, että jokainen jäsen käyttää äänioikeuttaan liittokokousvaaleissa", kirjoittaa Teollisuusliiton järjestötoimitsija Arja Salo.
27.9.2022
Blogi

Eetu Kinnunen: Ruotsin vaaleissa jäi tärkeitä teemoja varjoon

"Ruotsalaisten huikea äänestysaktiivisuus kertoo, että demokratia selvästi voitti", kirjoittaa Teollisuusliiton ulkoisen viestinnän päällikkö Eetu Kinnunen.
15.9.2022
Blogi

Kari Hyytiä: Lukioon vai ammattikouluun?

"Tekniikan alat ovat huomattavasti mainettaan parempia aloja opiskella ja työllistyä", kirjoittaa Teollisuusliiton ammatillisen koulutuksen asiantuntija Kari Hyytiä.
Blogi

Jenni Uljas: Asenne ratkaisee

"Toisaalla työturvallisuus on tuloksen tekoa tukeva kunnia-asia, toisaalla bisnestä haittaava häiriötekijä", kirjoittaa Teollisuusliiton työympäristöasiantuntija Jenni Uljas.
30.8.2022
Blogi

Arto Helenius: Rohkeasti pois poteroista

"EK lähti kopioimaan toimintamallia 1990-luvun Ruotsista ja leikkasi itseltään siivet", kirjoittaa Teollisuusliiton erityisasiantuntija Arto Helenius.
Blogi

Jari Nilosaari: Ideologinen vai asiapohjainen syksy?

"Toivon, että rikkova ideologia heitetään nyt syrjään ja puhutaan asiapohjalta", kirjoittaa Teollisuusliiton 2. varapuheenjohtaja Jari Nilosaari.
Blogi

Erno Välimäki: Luottamushenkilöiden tuki on lähellä

"Teollisuusliiton aluetoiminta on lähellä ja sinua varten", kirjoittaa Teollisuusliiton Pohjanmaan toiminta-alueen aluepäällikkö Erno Välimäki.
Blogi

Tuomas Suihkonen: Bilettäminen on ay-liikkeen ydintä

"Ay-liikkeellä ja biletyksellä on yhteistä se, että kummatkin liikuttavat ihmistä", kirjoittaa Teollisuusliiton järjestötoimitsija Tuomas Suihkonen.
Blogi

Merja Rinne: Liitto on kaikki sen jäsenet työpaikoilla

"Toimintamme on ja elää vahvana siellä, missä jäsenet ovat", kirjoittaa Teollisuusliiton aluetoiminnan päällikkö Merja Rinne.
Blogi

Mikko Hakkarainen: Viitteellisiä kuulumisia

Teollisuusliiton kansainvälinen asiantuntija Mikko Hakkarainen pakinoi terminologoiden tihenevästä viidakosta euroviisastelun ulkorajoilla.
10.6.2022

Rolle Alho: Tuki ukrainalaisille Suomen työmarkkinoilla tärkeää

7.6.2022

Jukka Seppälä: Älä jätä kesäduunaria

24.5.2022

Timo Eklund: Teollisuuspolitiikan paluu

17.5.2022

Nina Wessberg: Därför är jag världens lyckligaste

27.4.2022

Sari Perkiö: Duunivalmennus on kätevä jäsenetu

13.4.2022