Tekijä – teollisuusliittolaisen lehti

Tekijän verkkolehti on uudistunut

19.1.2022

TEKSTI ANTTI HYVÄRINEN

Ulkoasu on raikastettu ja luettavaa löytyy entistä helpommin.

Katselet nyt Tekijä-lehden uudistettua verkkolehteä, jossa on luettavaa Teollisuusliiton jäsenille ja kaikille työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta kiinnostuneille.

Verkkolehden ilmettä on raikastettu muun muassa värejä ja kirjasimia vaihtamalla. Myös toiminnallisia uudistuksia on tehty, jotta luettavaa olisi entistä helpompi löytää.

Uudistuksessa verkkolehteen on lisätty In English -osio, jossa kerrotaan tiiviisti ajankohtaisista asioista englanniksi.

Jatkossa painetun lehden sanaristikon, sudokujen ja sanaristin uusimmat ratkaisut sijaitsevat Vapaalla-osiossa ensimmäisenä juttuna.

KLIKKAAMALLA LISÄÄ

Uudistetussa verkkolehdessä lukijan on entistä helpompi löytää lisää haluamaansa luettavaa. Juttujen alkuun on lisätty tunnisteet, joita klikkaamalla pääsee lukemaan lisää saman palstan tai aihepiirin artikkeleita.

Esimerkiksi teollisuusliittolaisesta mäkihyppääjästä kertovan jutun alussa on harmaataustainen Harrastaja-tunniste, jota klikkaamalla aukeaa samaan näkymään Tekijä-lehden harrastajajutut aikajärjestyksessä uusimmasta alkaen. Vastaavasti työehtosopimuksia käsitteleviä juttuja pääsee lukemaan klikkaamalla Työehtosopimus-tunnistetta.

Jatkossa verkkolehden valokuvia pääsee katselemaan suurempina. Kuvia klikkaamalla kuvat aukeavat isompaan näkymään, jossa jutun kuvia on myös mahdollista selata.

OSA SISÄLLÖISTÄ VAIN VERKOSSA

Uutiset-osiosta löydät ajankohtaisia uutisia ja haastatteluja, joista monet julkaistaan vain verkkolehdessä.

Blogit-osiossa asiantuntijat kirjoittavat muun muassa työstä, työmarkkinoista ja yhteiskunnasta. Blogit julkaistaan pelkästään verkkolehdessä.

Verkkolehdessä julkaistaan lähes kaikki printtilehden jutut. Verkossa on lisäksi juttujen laajempia versioita, lisää valokuvia ja myös videoita.

Painetun lehden lukijankin kannattaa siis vierailla verkkolehden puolella.