Teollisuusliiton ylimääräinen liittokokous 28-30.11.2017 Tampere-talossa. Valtuuston puheenjohtajisto 30.11.2017: Anne Balzar, Jyrki Levonen, Jani Väisänen ja puheenjohtaja Jarmo Markkanen.

Teollisuusliiton valtuusto valittiin

Teollisuusliiton liittokokouksen kolmantena päivänä valittiin liiton valtuusto. Valtuustokauden kesto on 2018­–2023. Valtuutettuja on yhteensä 83, eli puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa ja 79 muuta jäsentä.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Jarmo Markkanen, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Jani Väisänen, toiseksi Jyrki Levonen ja kolmanneksi Anne Baltzar. (Sivun yläreunan kuvassa valtuuston puheenjohtajat vasemmalta Baltzar, Levonen, Väisänen ja Markkanen)

Valtuutetut on lueteltu sektoreittain alla. Lista kaikista valtuutetuista ja varavaltuutetuista löytyy täältä.

Teknologiasektori

Heikki Ahtimaa, Keijo Alahuhtala, Markus Haataja, Daniel Hannus, Jarkko Jokinen, Susanna Kiukainen, Mika Kolehmainen, Ari Kunttu, Mikael Kölhi, Janne Laulumaa, Jyrki Levonen, Reija Mettovaara, Jaakko Miettinen, Kirsi Niemelä, Vesa Niininen, Petri Partanen, Mari Raikisto, Pauli Riekkinen, Ari Rintala, Tapio Ruostetoja, Esa Salminen, Miia Soininen, Tommi Suvela, Anne-Mari Toikka, Kristian Toikka, Sami Tuominen, Tarmo Tyni, Janne Vainio, Vesa-Pekka Vuorenmaa, Harri Asunen, Marika Ilola, Jouni Jussinniemi, Raimo Kantonen, Jani Kolmonen, Aimo Lahtinen, Karita Lahtinen, Tarmo Lukkarinen, Jouni Lämpsä, Iikka Marttinen, Ilkka Nordström, Mauri Partanen, Anssi Piirainen, Ari Saukkokoski, Tommi Sauvolainen, Arto Venäläinen, Mikko Virolainen, Jari-Matti Välkkynen

Kemian sektori

Kimmo Aho, Hanna Borisov, Marja Karjalainen, Marko Kemppainen, Mikko Laitinen, Jarmo Markkanen, Petteri Männistö, Ann-Louice Ormiskangas, Simo Raudaskoski, Sandra Roos, Harri Valkonen, Timo Viitanen, Anna Andersson, Juhani Jara, Niina Laitinen, Ilkka Suvanto

Puutuotesektori

Asko Alasalmi, Anne Baltzar, Ritva Kyllönen, Auvo Mäkelä, Markku Tirkkonen, Kai Hyrynkangas, Marko Luttinen, Nina Mäntylä, Jani Väisänen

Erityisalojen sektori

Erja Haapalainen, Veera Hakanperä, Eija Lyttinen, Juha Meriläinen, Anne-Mari Nordberg, Kimmo Sandelin, Santtu Turtiainen, Taina Viljanen, Ville Hänninen, Atte Kilpinen, Marko Lähteenmäki