Ajoneuvoasentaja Roni Heinström työskentelee Lapin Autolla Rovaniemiemellä.

”Pulttikone” on henkilökohtainen työkalu

5.4.2023

KUVAT JA TEKSTI KAISA SIRÉN

Chicago Pneumatic -mutterinväännintä tarvitaan tiuhaan autohuollossa.

”Mutterinväännin on tiukkojen ja isojen pulttien avaamiseen tarkoitettu työkalu, joka toimii paineilmalla. Se on yleisesti meillä huollossa eniten käytetty työkalu. Sitä ilman ei työpäivässä pärjää. On tärkeää, että jokaisella asentajalla on oma henkilökohtainen pulttikone. Kukin asentaja tykkää erilaisista pulttikoneista, toinen suuresta, jossa enemmän voimaa, ja toinen pienemmästä, joka mahtuu ahtaisiin paikkoihin. Itse tykkään isommasta ja minulla on siihen henkilökohtainen suhde”, ajoneuvoasentaja Roni Heinström kertoo.

RONI HEINSTRÖM

Ajoneuvoasentaja
Pörhön Autoliike Oy, Lapin Auto, Rovaniemi
Autoalan kauppa ja korjaamotoiminta