Automaatiolinjan operaattori Tomi Talvitie Kasilinjalla Isku Interior Oy:n Lahden tehtaalla.

”Kasilinja” säätyy automaattisesti

30.3.2023

KUVAT JA TEKSTI LAURI ROTKO

Automatisoidulla Novimat-reunanauhoituslinjalla kulkee vain se, mitä asiakas on tilannut.

”Tässä kasilinjalla näkee, miten moderni puusepänteollisuus toimii. Ennen tehtiin putkeen satoja samanlaisia tuotteita massatuotantona. Nyt uuden tekniikan ansiosta linja säätyy automaattisesti ja reunanauhoitukseen perätysten tulevat lastulevyt voivat olla erilaisia keskenään. Se tarkoittaa sitä, että linjalla kulkee juuri se mitä asiakas on tilannut, ei enempää eikä vähempää. Se on sitä muuntautumiskykyä, jota tällä alalla nyt tarvitaan”, operaattori Tomi Talvitie kertoo.

TOMI TALVITIE

Automaatiolinjan operaattori
Isku Interior Oy, Lahti
Puusepänteollisuus