Henkilövalintojen ja linjakeskustelun päivä

Teollisuusliiton ylimääräisen liittokokouksen toisen päivän kutkuttavimmat kysymykset ovat henkilövalinnat ja strateginen linjakeskustelu, joka tähtää aina vuoteen 2023 asti.

Puheenjohtajien valintaan päästään aikataulun mukaan käsiksi kello 13 alkaen. Teollisuusliiton puheenjohtajaksi on ehdolla Teollisuusliiton nykyinen puheenjohtaja Riku Aalto, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi on ehdolla Teollisuusliiton varapuheenjohtaja Turja Lehtonen, toiseksi varapuheenjohtajaksi on ehdolla TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton puheenjohtaja Heli Puura ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi on ehdolla Puuliiton puheenjohtaja Jari Nilosaari.

Henkilövalintojen jälkeen kokousedustajat paneutuvat liiton strategian ja ensi vuoden painopisteiden ruotimiseen kello 13.45 alkaen. Linjakeskustelun pohjaksi kuullaan esitykset kokoukselle valmistellusta strategialuonnoksesta ja ensi vuodelle esitettävistä toiminnan painopisteistä.

Päivän päätteeksi kokousväki kokoontuu kello kahdeksalta Pakkahuoneelle illanviettoon.

TEKSTI PETTERI RAITO