Teollisuusliitto valitsi hallituksen

Teollisuusliiton liittokokous valitsi tänään Tampereella itselleen hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana toimii Riku Aalto, ensimmäisenä varapuheenjohtajana Turja Lehtonen, toisena varapuheenjohtjana Heli Puura ja kolmantena varapuheenjohtajana Jari Nilosaari.

Muiksi varsinaisiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Satu Heijari, Hannu Koistinen, Heidi Koivisto, Tapio Kuhmonen, Anu Lammi, Arto Liikanen, Mika Lindblad, Janne Naukkarinen, Jari Nilosaari, Ronny Norrgård, Mathias Pukkila, Sami Ryynänen, Peter Sjökvist, Mari Tuomaala, Lasse Vertanen, Jarno Viljakainen, Pentti Isoaho, Mikael Kaartoaho, Veijo Kontti, Reijo Kontinen, Antero Palomäki, Hanna-Kaisa Rokkanen, Asko Saarinen, Antti Salonen, Petri Sorvali ja Mika Vuoti.

TEKSTI JARI ISOKORPI   KUVA JYRKI LUUKKONEN