Tervetuloa Tekijän verkkolehden pariin!

Tekijä aloittaa ilmestymisensä verkkolehtenä Teollisuusliiton Tampereen liittokokouksen yhteydessä.

Jutut, kuvat ja videot Teollisuusliiton ensimmäisestä ja sääntöjen mukaan ylimääräisestä liittokokouksesta, sen kulusta, tapahtumista ja päätöksistä löydät kätevimmin osoitteesta: www.tekijälehti.fi.

Seuraa Teollisuusliittoa myös osoitteessa www.teollisuusliitto.fi, missä pääset muun muassa seuraamaan suoraa lähetystä kokouksesta ja lukemaan mediatiedotteet tuoreeltaan. Tapahtumien kommentointiin ja vuorovaikutukseen voit osallistua sosiaalisessa mediassa.

Tekijä julkaistaan verkkojulkaisun rinnalla printtilehtenä. Liittokokouksesta valmistettavan erikoisnumeron ilmestymispäivä on 13. joulukuuta. Ensimmäinen varsinainen uuden konseptin mukainen Tekijä putkahtaa postitse lukijoille ensi tammikuun puolivälissä.

Kun tietovirta kerran käynnistyy, jatkuu se sen jälkeen solkenaan.