Ammattiosastojen kevätkokoukset pidettävä huhtikuun loppuun mennessä

Teollisuusliiton ammattiosastojen kevätkokousten aika on käynnissä. Sääntöjen mukaan kevätkokous täytyy pitää maalis–huhtikuussa ja se on kutsuttava koolle viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Tänään 14.3. ilmestyneen Tekijä-lehden sivulla 2 julkaistun Liitto tiedottaa -ilmoituksen otsikossa kirjoitettiin virheellisesti, että kevätkokousten pitoaika päättyisi jo 15.4. Nykyisten sääntöjen mukaan aikaa on huhtikuun loppuun asti.

Kevätkokouksessa käsitellään tilinpäätös ja toimintakertomus. Kaikki ammattiosaston jäsenet ovat tervetulleita mukaan kokouksiin vaikuttamaan oman osaston asioihin.

Osastojen puheenjohtajille on lähetetty postitse kirje, jossa kerrotaan muun muassa kevätkokousasioista. Lisäksi kokoukseen liittyvät materiaalit ovat luottamushenkilöextranetissä.

Kokouksista ilmoitetaan liiton verkkosivuilla ammattiosastojen tapahtumakalenterissa, jossa ilmoituksia voi selata alueittain. Samalla sivulla voi myös jättää osastoilmoituksen: teollisuusliitto.fi/osallistu/ammattiosastojen-toiminta .